LG LB621120S Bedienungsanleitung Seite 37

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 68
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 36
37
Bruksmodus
Oppskrift
Hylle- Temp. Hylle- Temp.
nivå i °C nivå i °C
For begge
baketyper: steketid
i timer, minutter.
Steketid
Skiver med garnityr
/ fyll, f.eks. kvark,
fløte, sukker,
mandler
Pizza (tykk bunn)
Pizza (tynn bunn)
Usyret brød
Rullekake
Kjeks
Kjeks av mørdeig
Glasserte kjeks
Kjeks av kakeblanding
Kaker og terter med
eggehvite,
marengs
Makroner
Kjeks av gjærdeig
Vannbakkels og
terter
Rundstykker
1
1
1
1
3
3
3
3
3
3
3
3
3
1
1
1
1
3
3
3
3
3
3
3
3
180–200
200–220
200–220
180–200
150–160
140–150
150–160
80–100
100–120
160–170
160–170
–180
1
180–200
1
160–180
1
190–210
1
230
1
230
1
210–230
170–190
1
160–180
170–190
100–120
120–140
170–190
190–210
1
180–220
1
0:40–1:20
0:30–1:00
0:10–0:25
0:08–0:15
0:35–0:50
0:06–0:20
0:10–0:40
0:15–0:20
2:00–2:30
0:30–0:60
0:20–0:40
0:20–0:30
0:20–0:35
1)
Forvarm ovnen!
Tell alltid hyllenivåene nedenfra og opp.
Seitenansicht 36
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 67 68

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare